• q159
  • q179
  • q169
  • TIM 截图 20190112134607
  • IMG_20160908_150952
  • 3f1d78042

About Company

Qingzhou Liman Machinery Co., Ltd, dumunung ing kutha Qingzhou kang mesin construction misuwur basa industri China, punika anjog lan supplier profesional kanggo kabeh jinis mesin construction, loader utamané wheel, Backhoe loader, Penggorek, uga macem-macem bagian lan komponen.

Kanthi luwih saka sepuluh taun '  experience in the supplying all kinds of machinery, the company has rich technology and practical experience to meet any requirements from customers. The company always insists on providing high quality products with competitive price……  


ndeleng More

servies kita

  • Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan ngontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.

  • kaluwihan

    kaluwihan

    Kita Bisa Produsen Kabeh Jinis Machine miturut Requirements Kanthi Quality Good Price Competitive.

  • Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

produk kita

Tampilan Online Chat!