• q159
  • q179
  • q169
  • TIM 截图 20190112134607
  • IMG_20160908_150952
  • 3f1d78042

ngeunaan Company

Qingzhou Liman mesin Co., Ltd, ayana di kota Qingzhou nu mesin konstruksi kawentar base Industri Cina, nyaéta anjog sarta supplier profésional pikeun sagala jinis mesin konstruksi, bastian utamana kabayang, backhoe bastian, syarap, kitu ogé sagala rupa penjuru sarta komponén.

Kalawan leuwih ti sapuluh taun '  experience in the supplying all kinds of machinery, the company has rich technology and practical experience to meet any requirements from customers. The company always insists on providing high quality products with competitive price……  


nempo More

servies kami

  • teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk tur kadalikeun mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.

  • kaunggulan

    kaunggulan

    Simkuring Tiasa pabrik sagala jinis Mesin Nurutkeun Pikeun Syarat anjeun Sareng Quality Good Jeung Harga kalapa.

  • palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

produk urang

WhatsApp Online Chat!