JH22 Excavator

Pondok Description:

●  Cina LAIDONG 3TE30 tipe engine, 22.1kw / 2350rpm, nagara golongan émisi III

●  brand Eaton slewing motor na slewing reducer

●  Eaton brand nyetir motor

●  Buka kabin (kanopi)

●  hidrolik pilot servo sistem operasi, dua rod ngadalikeun nyetir na steering

 


jéntré produk

Tags produk

Spésifikasi pikeun JH22:

ENGINE

émisi Standar

Golongan 3 / Panggung III

nyieun

LAIDONG

model

3TE30

Kakuatan / speed Rotation

22.1kw(30HP)@2350rpm

Jumlah silinder

3

System lagu

speed Travel maksimum

3.5km / h

Rubak sapatu lagu (karét & lagu baja)

250mm

Jumlah sapatu lagu per samping (lagu baja wungkul)

38pcs

Jumlah roller luhur per samping

0

Jumlah roller handap per samping

4

kinerja parameter

kapasitas Ember baku

0.1m³

speed ayun

12rpm

pangabisa Kelas maksimum

30 °

Ember maksimum digging gaya

13.3KN

Maksimum Arm digging gaya

9.3KN

tekanan sistem hidrolik

20Mpa

beurat mesin

2200kg

mesin SIZE

Gemblengna dimension (L * W H *)

4080mm * 1300mm * 2280mm

base as (Lagu panjang dina taneuh)

1260mm

lagu gauge

1050mm

clearance Ground minimum

230mm

radius ayun dina buntut

1180mm

gawe bareng rentang

jangkungna digging maksimum

3700mm

jangkungna Dumping maksimum

2290mm

jero digging maksimum

2450mm

Maksimum jero digging nangtung

2280mm

radius digging maksimum

4370mm

radius ayun minimum

2015mm

jangkungna ngangkat maksimum sabeulah

240mm

jero motong maksimum sabeulah

310mm

sudut booming ayun (Kénca)

70 °

sudut booming ayun (Katuhu)

50 °

JH22

 


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!